Emma

Belieber!!

Er mega stor Belieber og Justin Bieber’s nye parfume hedder “Key” og hans reklame til den er lavet i København her i April og det er på hotel Phoenix. Og i videoen har han også skrevet “Copenhagen April 2013” det mega vildt!!!! Fan girler meget!!! Key kan købes i Macy’s i USA, men er ikke kommet til Danmark endnu. Glæder mig til den kommer til Danmark. Har både Girlfriend, den almindelig Someday, Summer Ediction af Someday. Mangler Valentine Someday Ediction og Key.

20130709-203919.jpg

20130709-204152.jpg

/ Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Emma