Inspiration

Belieber

Som i nok ved, er jeg virkelig stor Belieber. Har været det siden 2008, så i 5 år. Vil altid støtte Justin uanset hvad. Jeg elsker den måde han er på overfor hans fans, og hvor meget de betyder for ham. I sidste uge spillede han et sted, hvor man ikke må røre ved pige der ikke er gift og sådan, så han valgte ingen OLLG ( One Less Lonely Girl ) som han plejer og som kommer op på scenen. Og et andet sted, stoppe han under koncerten så de kunne bede, da det er en del af deres tro. Og de anmeldere som anmeldte hans koncert i Parken, de er virkelig jaloux! De sagde det var dårligt og at man ikke kunne høre ham. Jeg stod næsten forrest og fik afvide af nogle der sad bagerst, at man godt kunne høre det. De der anmeldere er gamle sure mænd, som er jaloux på ham. Elsker hans motto ” Never Say Never” og hvis man kender hele hans historie, ville man vide at det er godt at leve med det motto. Hans mor lagde videoer ud på Youtube for hans familie kunne se det, og tilfældigvis så Scooter Braun det :’) Er rigtig glad for at han opdagede Justin. Har mødt nogle af mine bedste veninder gennem Justin og hans koncert i Parken, var den bedste oplevelse nogensinde! Det var en del af min konfirmations gave, da jeg jo blev konfirmeret samme dag og det var virkelig den bedste gave! Ved at jeg møder Justin en dag, ” Never Say Never”. Og vil gøre ALT for at møde ham. Er også med-ejer på en Facebook side som hedder ” Justin Bieber News ” og i kan like den Her. Vi skriver det aller nyeste om Justin og vi skriver hver dag på siden. Håber i vil like den.

( English )

As you probably know, I am really big Belieber. Has been since 2008 so for 5 years. Will always support Justin no matter what. I love the way he is towards his fans and how much they mean to him. Last week he played in a place where not to touch the girl who is not married and such, so he chose not OLLG (One Less Lonely Girl) as usual and come up on stage. And somewhere else, stop him during the concert so they could ask, as it is part of their faith. And the reviewers who reviewed his concert in the park, they are really jealous! They said it was bad and you could not hear him. I was almost at the front and got appear differently by some who sat at the back that you were able to hear it. Those reviewers are grumpy old men who are jealous of him. Love his motto “Never Say Never” and if you know his whole story, you would know that it is good to live with the motto. His mother put videos on Youtube for his family could see it, and happen so Scooter Braun it: ‘) Is really happy that he discovered Justin. Have met some of my best friends through Justin and his concert in the park, was the best experience ever! It was part of my konfirmations gift, since I was confirmed the same day and it was really the best gift! By I meet Justin one day, “Never Say Never”. And will do EVERYTHING to meet him. Is also co-owner of a Facebook page called “Justin Bieber News” and may like it Her. We write the very latest on Justin and we write every day on the page. Hope you will like it.

Take You er én af mine ynglings sange med Justin.

Take You is one of my favorite songs with Justin.

923362_499790170088768_754084498_n 945385_532264073500421_1014743151_n images (2) images images (1) 5311338-canada-146498411 6345801-bieber

/ Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inspiration