Idoler

Emma

Som i ved er Emma på ferie. Lige nu er hun på sprogrejse på Malta. Hun skal også et andet sted hen, jeg ikke lige kan huske. Tror nok det er Italien, men er ikke sikker. Hun kommer i hvert fald hjem fra alle de steder hun skal hen D. 1. August. Glæder mig til hun kommer hjem. Skriver hun med hende på Face, men det er sjældent da hun ikke rigtig har tid og hun heller ikke altid har net. Og nogle gange sender vi billeder på snapchat til hinanden. Men savner hende meget og glæder mig til hun kommer hjem. Vi har desværre ikke mødt hinanden endnu, men det håber jeg at vi kan her i ferien.

/ Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Idoler