Update

I går var jeg til Haslev Festdage(Bor der) og er frivillig tjener. Og når jeg så er færdig med det, kan jeg bare gå og høre alt det musik der er. Og var senere til fredags rock med en veninde i Tivoli, hvor Shaka Loveless og Nabiha kom. Pharfar og Ufo kom også og sang med Shaka Loveless. Men det var i hvert fald sjovt. Skal til Haslev festdage igen imorgen og være tjener. Imorgen spiller Infernal, Rasmus Walter , Søs Fenger og mange andre. Glæder mig mest til Rasmus Walter og Infernal. Og Joe Moe var der i dag. Men ærligt, synes jeg ikke han er særlig god live. Hørte ham nemlig til Køge Festuge sidste år. Men vil sove nu og blogge senere.

(English)

Yesterday I was to Haslev Festivals (live there) and is voluntary servant. And then when I’m done with it, I can just go and hear all the music there is. And was later to Friday rock with a friend in Tivoli.

20130615-023001.jpg

20130615-023013.jpg

20130615-023019.jpg

:

20130615-023026.jpg</

/ Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inspiration