Bieber koncert!

Update

Heey. Emma kommer hjem imorgen! Glæder mig, da jeg savner hende helt vildt! Men jeg er hjemme hos min far lige nu og skal et smut til tyskland imorgen, for at handle til min konfirmations fest jeg holder hos min far D. 11. Maj og til min fars 40 års fødselsdag. Vi/jeg har ikke været så gode til at blogge i øjeblikket, men vi skal nok blive bedre til at huske det.

(English)

Heey. Emma comes home tomorrow! Looking forward when I miss her like crazy! But I’m at home with my dad right now and be a trip to Germany tomorrow to shop for my konfirmations party I hold my father D. 11 May and for my father’s 40th birthday. We / I have not been so good at blogging at the moment, but we’ll be better able to remember it.

/ Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bieber koncert!