Ugens Video

Update

Undskyld at der har været stille her på bloggen de sidste 3 dage, men Emma og jeg har ikke rigtig har tid, hvilket vi beklager. Men nu skal vi nok få blogget en del. I søndags var jeg til koncert med Wasteland i Næstved Storcenter og de var vildt gode. Efter min mening, synger de faktisk bedre live, end på tv og tit er det omvendt. Men så mandags lavede jeg ikke rigtig noget. Tirsdag var jeg til præst, hos en veninde og så senere på dagen tog jeg hjem til mine kusiner på 7 ( Tror jeg ) og 10, og sov til i dag. Og så her fra kl. 16 – 18, har jeg været til spejder, får at hjælpe de mindre spejdere. 

Men for tiden hører jeg meget ‘ Din for Evigt – Burhan G ‘ Hørte den første gang, da han sang den med Karoline i X Factor og synes at den er rigtig god. I kan høre den ved at klikke Her

Her er et billed fra da Wasteland gav autografer. ( Kan bedst lide Anders, som er ham med den røde cap )

(English)

Sorry to have been quiet here on the blog the last 3 days, but Emma and I do not really have the time, which we regret. But now we’ll have blogged a lot. Last Sunday I was at a concert with Wasteland in Næstved Shopping Center and they were wildly good. In my opinion, they sing actually better live than on television and often it is the opposite. But then on Monday I did not really matter. On Tuesday I went to the priest, with a girlfriend and then later that day I went home to my cousins ​​at 7 (Think I) and 10, and slept till today. And so here from time. 16-18, I have been to scout, you get to help the less scouts.

But the moment I hear very ‘Yours Forever – Burhan G’ Heard the first time when he sang it with Karoline in X Factor and think it’s really good. I can hear it by clicking Here

Here is a picture from when Wasteland gave autographs. (Can like best Anders, who is the one with the red cap)

wasteland i næstved

/ Camilla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Video