Yesterday and today

Only 4 days back!

Nu er der kun 4 dage tilbage!!!!! Skal konfirmeres på Lørdag ( D. 20 ) og efter jeg har været i kirke, skal jeg tage Justin Bieber koncert i Parken. Og så konfirmations fest om søndagen. Glæder mig mega meget. Og glæder mig meget til koncerten, da jeg aldrig har set ham live før og det bliver jo noget helt andet end at se ham på en skærm på sit værelse. Er der nogle af jer der skal med? Jeg skal også mødes med nogle veninder derinde, jeg har mødt gennem nogle ” Justin Bieber grupper ” på Face. Men skal i med derinde?

(English)

Now there are only 4 days left!! To be confirmed on Saturday (D. 20) and after I have been to church, I’ll take Justin Bieber concert in the park. And then konfirmations celebration on Sunday. Glad mega much. And am looking forward to the concert because I’ve never seen him live before and it is certainly something completely different than seeing him on a screen in his room. Are there any of you be with? I will also meet with some girlfriends in there, I have met through some “Justin Bieber groups” on Facebook. But to be in with there?

/ Camilla

parken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Yesterday and today