Sparkzღ

Updaaaate

Vi beklager meget der ikke er blevet blogget i 5 dage. Men både Emma og jeg har haft travlt. Fredag skulle jeg gøre klar til konfirmation, stort set hele dagen. Lørdag skulle jeg konfirmeres og til Justin Bieber koncert, søndag holdte jeg konfirmations fest og i går var jeg på Strøget. I nat der fløj Emma til Paris og kommer først hjem Søndag. Så indtil da, blogger jeg. Skal nok blogge en del. 

(English)

We regret very much that has not been blogged for 5 days. But both Emma and I have been busy. Friday should I prepare for confirmation, virtually all day. Saturday, I was confirmed and Justin Bieber concert, Sunday I held konfirmations party and yesterday I was on the street. In the night there flew Emma to Paris and come home until Sunday. So until then, I blogger. ‘ll Be blogging a lot.

/ Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sparkzღ