Today

Biffen

I torsdag var jeg i Bio City og se Scary Movie 5, med 2 veninder ( Hende til højre med den lyerøde Adidas og hende til højre. Og det er mig i midten med briller ) Vi var de eneste i bio og jeg var den eneste som skreg. Så den også igen fredag, bare med en anden veninde og der var mange inde og se den. Var den eneste som skreg ( Igen ) og alle grinte af mig. Selvom jeg synes den var uhyggelig, var den stadig god. Snoop Doog og Ashley Tisdale er med.

(English)

In Thursday I was at the Cinema City and see Scary Movie 5, with 2 girlfriends (Her right with the pink Adidas and her right. And that’s me in the middle with glasses) We were the only ones in bio and I was the only one who screamed. So it is also again Friday, just with another friend and there were many inside and see it. Was the only one who screamed (again) and all laughed at me. Though I think it was creepy, it was still good. Snoop Doog and Ashley Tisdale appeared.

8/ Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today