Freshtops

Sløv blogging – Status?

Jeg ved at jeg virklige, har været utrolig meget væk fra bloggen her på det sidste stykke tid. Det er jeg meget ked af, og jeg skal naturligvis nok tage mig sammen. Har også fået et par nykker af camilla, men det er helt fair. Vi er to, om at kører den her blog. Vi står sammen om det hele 50/50. Men sådan har det desværre ikke været det sidste stykke tid. Grunden til jeg ikke har blogget  skyldes i bund og grund mange ting. Men det er en privatsag såe. Men jeg kan se, at Camilla er begyndt at lave en engelsk oversættelse, da der en del fra udlandet der læser bloggen. Det er superfedt, at det ikke kun er danske. Jeg skal nok forsøge mig frem med det. Så undskyld på forhånd for mit dårlige engelske. Jeg har et par indlæg klar til jer om Paris og har også nogle andre/nye ideer til bloggen. Men I ville høre nærmere! Hvad får I jeres weekend til at gå med? Min har stået på lektier, lektier og atter lektier. Ved morgendagen bringer det sammen. Ikke lige det sjoveste, men de skal jo laves. God weekend

 

555553_362639447190528_1026469216_n_thumb tumblr_mf4tlelZ3p1rvup6qo1_500_thumb

– Emma

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freshtops