iPhone

Har i dag været i Slagelse og købe en iPhone 5. Kørte først til Elgiganten i Næstved, som ikke havde den i hvid. Så kørte vi til Næstved Storcenter ( Bilka ) som kun havde den i sort, men vi fik lagt en til side i Slagelse. Skal nu bare vente til tirsdag eller onsdag, hvor jeg får mit nye simkort.

( English )

Has today been in Slagelse and buy an iPhone 5 Drove first to RadioShack in Næstved who was in white. So we drove to Næstved Shopping (grocery store) which only had it in black, but we got to a page in Slagelse. Should now just wait until Tuesday or Wednesday, when I get my new SIM card.iphone_5_white

/ Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inspiration