Jul

Imorgen

Imorgen tager Emma på ferie. Hun skal til Malta og Italien. Hun kommer først hjem i slutningen af Juli eller starten af August. Så det er kun mig der vil blogge i lidt over en måned. Emma har ikke blogget så meget, da hun har haft ret travlt. Men hun regner med at begynde at blogge lidt mere, fra August. Fandt lige nogle billeder af Italien og Malta.

(English)

Emma is going on vacation tommorow. She is going ti Malta and Italy. She is coming home in The end of July or The start at August. Emma has not made posts so much, because she is bissy. But in august she is going to post more. I just find some pictures from Malta and Italy.

20130624-090009.jpg

20130624-090013.jpg

20130624-090020.jpg

20130624-090023.jpg
/ Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jul