Cupcakes med skumfiduser
Har fundet en opskrift på cupcakes med skumfiduser. Hvis i en dag prøver at lave det, må i meget gerne sende billeder ind til os.
( English )
Have found a recipe for cupcakes with marshmallows. If in a day trying to fix it, must love to send pictures to us.
Her er opskriften.
Til 24 cupacakes:
500 g sukker
500 g smør
8 æg
400 g hvedemel
40 g cremepulver
20 g vanillesukker
10 g bagepulver
140 g hakkede skumfiduser
Friske bær efter smag – fx hindbær, blåbær eller brombær
Lidt hakket chokolade
Sådan gør du:
Mix mel, cremepulver, vanillesukker og bagepulver i en skål. Rør smør og sukker sammen og tilsæt æggene lidt ad gangen og rør godt. Bland det hele sammen, og rør dejen godt rundt. Put skumfiduserne i dejen til sidst. Brug en sprøjtepose eller en ske og fyld dejen i 24 muffins forme. Tryk dine bær forsigtigt ned øverst i formene lige inden bagningen.
Bag ved 170 grader i ca. 25 minutter.
Topping:
130 g HARIBO Chamallows
50 g appelsinsaft
Revet skræl fra 1 appelsin
2 æggehvider
60 g sukker
Sådan gør du:
Hæld appelsinsaft, appelsinskræl og dine skumfiduser i en tykbundet gryde og smelt det hele til en jævn masse ved svag varme. Stil det til afkøling. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk det helt stift.
Vend forsigtigt æggehviderne i den afkølede skumfidus-masse og lad det hele stå lidt. Smør toppingen på de bagte cupcakes og drys med lidt hakket chokolade.
( English )
Here’s the recipe.
For 24 cupacakes:
500 g sugar
500 g butter
8 eggs
400 g wheat flour
40 g custard powder
20 g vanilla sugar
10 g baking powder
140g chopped marshmallows
Fresh berry aftertaste – as raspberries, blueberries or blackberries
A little chopped chocolate
To do this:
Mix flour, custard powder, vanilla sugar and baking powder in a bowl. Stir the butter and sugar together and add the eggs a little at a time and stir well. Mix everything together and stir the batter around. Put the marshmallows into the dough at the end. Use a piping bag or a spoon and fill the batter into 24 muffin cups. Press your berries carefully into the top of the molds just before baking.
Bake at 170 degrees for approx. 25 minutes.
Topping:
130 g HARIBO Chamallows
50 g of orange juice
Grated peel of 1 orange
2 egg whites
60 g sugar
To do this:
Pour the orange juice, orange peel and your marshmallows in a thick-bottomed pan and melt it all into a smooth paste over low heat. Still it to cool. Beat egg whites until stiff, add sugar and whip it completely rigid.
Gently fold the egg whites into the cooled marshmallow-mass and let it all stand a little. Butter topping on the baked cupcakes and sprinkle with a little chopped chocolate.
Discover More Here propecia lawsuit 2012 – propecia results