New in

Fredag

I dag er det fredag ( Yaaah ) Synes egentlig at det er ret ireterrende det der lock out. Den første uge var det sjovt, men nu er det snart 3. uge og nu er det ikke sjovt mere. Jeg keder mig vildt meget og aner ikke hvad jeg skal lave. Savner også at se mine venner i skolen og bare at være i skolen. Håber snart de finde ud af noget, så vi kan komme i skole. Andre der har det sådan? Eller er det kun mig? Men det er fredag og elsker fredage. Men synes bare ikke rigtigt at der kommer noget spændene i fjernsynet. Kender i nogle film, helst ikke uhyggelige, som jeg kan se på nettet? Så skriv gerne en kommentar. God fredag.

(English)

Today is Friday (Yaaah) Seems really it’s pretty ireterrende it to lock out. The first week was fun, but now it is almost 3 week and now it’s not funny anymore. I’m bored game a lot and have no idea what I’m doing. Also miss seeing my friends at school and just being in school. Hope soon as they find out anything, so we can go to school. Others who feel this way? Or is it just me? But it’s Friday and love Fridays. But just do not seem right that something exciting on television. Know of some movies, preferably not creepy that I can see on the web? Then write us a comment. Good Friday.

friday

/ Camilla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in