http://www.youtube.com/watch?v=BuOfFe2k0dc

/0.jpg" />
Første indlæg

Ugens video// Everbody Lies

Camilla kom på den skønne ide, at lave noget hver uge, som hedder ugens video. Det betyder at vi hver søndag, ville lægge en musikvideo, eller lignede ud. Vi skiftes så det er Camilla næste uge. Jeg har fået æren at starte. Jeg har derfor valgt en video til sangen ” Everbody Lies ” af Jason Walker. Det er nok de færreste af jer, som kender til sangen, og kunsterne. Jeg blev introduceret til Jason Walker igennem dans. Vi skulle danse til hans sang Echo. Elsker virkelige den sang, men har dog fået lidt for meget af den. I brude tage et smut forbi den. De fleste af jer kender nok hans sang – Kiss me. Den sang er også super god, og mange af  jer har nok hørt den før. ” kiss me out of the bearded barley Nightly, beside the green, green grass Swing, swing, swing the spinning step.” Et skønt citat fra sangen.  

http://www.youtube.com/watch?v=BuOfFe2k0dc

Jeg har som nævnt tidligere valgt sangen “Everbody Lies.” Grunden til at jeg har valgt sangen, er at den er super god. Men også fordi, de fleste kender til det der med at man føler at alle omkring sig lyver, og man ved ikke hvem man skal tro på.

//Emma

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første indlæg