Sommer - Ja tak!

Today

Fik ikke blogget igår, da jeg først var til brunch hos min kusine som blev 7. Og så kl. 13:30 skulle mine brødre, min mor jeg tage toget fra Vordingborg og til Nakskov, hvor vi skulle til en anden fødselsdag. Der hvor vi fik brunch, var så med min far. Og det bedste da vi fik brunch, var nok pandekagerne. Og kom først hjem fra Nakskov omrkign 00:30. Men i dag har jeg gået med reklamer/aviser. Det er ikke så spændene, men hvad man ikke gør får penge 😉 Og lige nu holder jeg påskefrokost hjemme hos min far. 

Hvad har i lavet i dag? 🙂

/ Camilla. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sommer - Ja tak!