Ugens video

Paris

Som i nok har læst, så skal Emma til Paris og Disneyland i næste måned. Og der kom jeg i tanke om at der var jeg for 2 år siden. Så ville lige lave et indlæg ang. det. Jeg var der indtil dagen for Bastilje dagen, som er en meget stor parade i Paris. De gør rigtig meget ud af det. Jeg tag over 1000 billeder på de 2 uger, så viser ikke dem alle. Men har fundet dem jeg synes er bedst. Og her er de steder/ting jeg så i Paris: Eiffeltårnet, de 3 triumfbuer, Notra Dame ( En utrolig flot og stor kirke ), Louvre ( som er et museum under jorden med bla. maleriet af Mona Lisa. Indgangen er en stor trekant der er lavet af glas ), Hotel De Ville, Avenue Victoria ( En stor og meget dyr gade ), Concorde springvandet, Champs Elysées ( En meget stor og lang vej ), Place De La Concorde og skandinaviens største pariserhjul ( Som self. ligger i Paris )

 

Det sidste billed er fra hytten jeg boede i, da jeg var i Disneyland og det er taget fra nettet, da jeg ikke kunne finde mit eget. Og der er flest billeder fra Disneyland, da jeg ikke kunne finde de andre fra Paris. Og det skal lige siges, at første dag i Disneyland dre regnede det ret meget.

/ Camilla

disneyland 1 disneyland 2 disneyland 3 disneyland 4 disneyland 5 disneyland 7 eiffeltårnet 1 eiffeltårnet 2 hytte disneyland nettet

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens video