Walk In Closet

Paris, here I come

Eller jeg må lige vente en lille måned. Jeg har nemlig været så heldig, at blive inviteret til Paris af min bedstemor. Så om lidt over en måned, drager vi til Paris, sammen med resten af min familie. Jeg har aldrig være i Paris, også kaldet kærlighedens by før. Så jeg glæder mig utroligt meget. Vi skal selvfølgelige i Disneyland, se Eiffeltårnet, se triumfbuen – Are de Triomphe (fransk) og shoppe. Er der nogle ting I skønne læsere mener man bare skal se, når man er i Paris? Eller kender i nogle gode butikker? Så læg en kommentar

 

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

Disneyland

Disneyland

 

Håber det bliver en dejlig tur, og skal selvfølgelig nok tage en masse billeder til jer.

Vi har en god nyhed til jer snart. Det er til jeres fordel, mere kan vi ikke fortælle lige nu.

/ Emma.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Walk In Closet