Forever 21

Krauzach.dk

Kender i Krauzach.dk ? Hvis ikke, så burde i. Det er en virkelig fed hjemmeside. De har virkelig flotte smykker og til billige priser. Der er armbånd til en hver smag. Og menneskerne derinde er virkelig søde. Det armbånd jeg fik fra dem kan du købe Her, du kan besøge deres hjemmeside Her og du kan besøge deres Facebook side Her. Elsker det armbånd jeg fik, da det er lilla og sort. Og jeg elsker lilla. Men her er at par billeder.

Fra hjemmesiden

Fra krauzach.dk

 

 

Mit armbånd

Det armbånd jeg fik.

Mit armbånd

Det armbånd jeg fik.

 

 

 

 

 

 

 

 

/ Camilla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Forever 21