Paris

Inspiration

Ville lige lave et indlæg omkring inspiration. Der er en del kendte der inspirerer mig, men Miley Cyrus har inspireret mig siden jeg var helt lille. Jeg elsker hendes stil, hendes tøj og specielt hendes hår! Kan bedst lide hendes gamle, lange og brune hår. Men hun går altid i det mest pæneste tøj. Og jeg elsker hendes film ‘ The Last Song ‘ og ‘ LOL ‘. Synes at The Last Song er sørgelig,  fordi hendes far dør. Men ellers er den god. Og i LOL er der meget drama, hvilket der kun er lidt af i The Last Song. Af de 5 billeder jeg har valgt til indlægget, er nr. 3 mit ynglings. Ved ikke hvorfor, synes bare det er mere anderledes og skiller sig mere ud end de andre. Men her er 5 af mine ynglings billeder af hende. 

/ Camilla.

 

miley cyrus 2 miley cyrus 3 miley cyrus 4 miley cyrus 5 miley cyrus 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Paris